Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

måndag 17 maj 2010

Syttene maj

Jag fick en alldeles underbar och superskön sista sjukhelg! I dag började nämligen allvaret igen på halvtid. Fredagen hemma hos Y-marks bjöd som vanligt på supergod mat o dryck. Jo visst vi spelade två (en och en halv?) omgång spel sen somnade frökenlöken mitt i spelomgången! Det är så med vänner man slappnar av o trivs med - då somnar man ;o) GRATTIS grabbar för första gången slog ni oss brudar - det kanske var för att vi druckit för mycket hallonbubbel? Vi skyller på det i allafall.
Lördagsmorgonen överraskade med medelhavsvärme så årets första frukost avnjöts på altanen medans vi tittade på brudparet i huset bredvid som packade bilen o drog iväg på vigsel o semester :o) sen var vi ute i trädgården hela dagen. På kvällen kom AK o J på lite grillat.
I söndags hanns det med lite trädgård igen, sen delade vi på oss och jag o lilla A drog på 3-års kalas medans grabbarna grus åkte till simskola o badhus. På kvällen var det junta med brudarna så skvaller o fika blev det på högsta nivå. En sån fantastisk helg att jag inte suttit vid datorn en enda gång - klapp på axeln till mig.... Men det är nog så det blir här, att helgerna blir bloggfria.
Just det på torsdag är det återbesök på neurokirurgen hos Dr Jiltsova - vi får väl se hur det går.
Nu sover kidsen i alla fall - skönt. En dust med lilla A varje kväll är nte att leka med - hon skriker så grannarna tror väl att vi slår henne till sömn varje kväll. VILL INTE borsta tänderna, VILL INTE duscha, VILL INTE torka håret osv osv. STÖÖÖN........................

Dagens dinner fredag hos Y-marks = Förrätt smörmarinerad och grillad pilgrimsmussla med vitlök, lök o persilja. Varmrätt Grillad biff med kappa serverades med en kanongod sallad på avocado, grillad majs, coctailtomat, rödlök, machésallad och en sötsur dressing med chili och koriander. Gott så det förslog!

Dagens dinner lördag = Förrätt - årets första gin o tonic ala altan. Varmrätt -Grillad fläskytterfilé med grönsaker i ugn och en tomat- o basilikasallad

Dagens dinner söndag = Grillade kryddkorvar och majskolvar med en bulgursallad gjord på bulgur, grillad lök, paprika och champinjoner. Serverades med en kall cremefraiche paprika/chili.

Dagens dinner måndag = Kyckling och bacon sallad med pestomarinerad pasta penne.

Ha en fortsatt skön måndagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar