Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

lördag 8 maj 2010

Dagens frukost = Alvedon och H2O

Väcktes 05.30 med ett pannknack som direkt gjorde mig påmind om gårdagskvällens eskapader. En mycket trevlig kväll som startade hemma hos svärmor då jag o vaktmästarn bjudit in oss på ett glas rött (eller två). Sen tacobuffé o bowling - vissa var jättebra andra underhållande ;o) Vi gick vidare till byhålans "återbruk" och tog en drink (eller två). Avslutningsvis tog frökenfräken elva-bussen hem! En alldeles lagom o kul kväll.

I dag lämnade vi av herrn på ölprovning inne stan och sen drog vi till V-ås för att hälsa på kusinvitamin med familj, som precis var hemkomna från lite betessläpp ute i Ryttinge. Vi lämnade över lite urväxta kläder efter lilla A till F. Där fick vi lite fika och sen åkte vi tillbaka till stan för att hämta upp den ölstinne. Lilla A fick en ny kepa på HM för att skydda huvudet o kinderna mot solen nu i vår.

Dagens dinner = Hemgjord pizza (köpt deg fr pizzeria) och pizzasallad gjord på färsk vitkål. Till det ett glas rosé Mulderbosch. Ett mkt gott Rosé som rekommenderas!

Nu Wild kids i Tv-soffan (i dubbel bemärkelse) - sen får vi se vem som somnar först....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar