Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

lördag 24 juli 2010

Game Set Match

Gårdagen bjöd på trevligt sällskap och dinerande :O) vi hade så kul att bordsgrannarna slängde några sura sneda blickar i parti och minut...kärringar!
Vi startade med en caipirinha o rosé på torget i Circus vilvänliga soffor och sen gick vi till Varda för att käka. Helt otroligt så sken det ju faktiskt upp lite, så det gick bra att sitta ute - påklädda med filtar!

Till förrätt tog jag en skagen toast vilken var sådär. Till middag en lammrygg med potatisgratäng och ngn slags balsamicored. o salsa verde - smakade väl hyfsat men inget - WOW....Så är det ofta när jag går ut och äter, det är ju sällan man tas med storm liksom, när man känner att - det hade jag kunnat gjort bättre själv. Men ett plus för en trevlig o suvve service och ett ypperligt sällskap :O)

Sen drog vi vidare till "toppstället" Harrys och hängde med kreti o pleti ;o) (Sibban som missade ett gammalt tennisproffs som bäst var rankad 101 på världslistan...) Sista bussen hem hann vi med även denna gång och vaken hela vägen till slummen - har nog aldrig hänt tidigare. Tack Samhall för årsfesten!

I dag en lugn dag med lite djurtitt o klapp på Vallby och handling i matväg. Sen hem och "bara vara".

Dagens dinner = Grillad fisk o pilgrimsmussla med saffransrisotto och ett kallt glas Sauvignon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar