Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

måndag 5 juli 2010

Gaaaapa stoooort!

Stora A spenderade söndagens första halva av eftermiddagen på 5-års kalas o direkt efter drog vi till Sundängen för att svalka av oss. Det var säkert 24 grader i vattnet - så det var himla skönt. Givet såg vi en snok i vattnen oxå - Sundängen är väl känt för sina snokar o ormar - BLÄÄÄ.
Söndagens dinner = Grillad laxfilé med krämig potatissallad gjord på majonäs, vinäger, paprika/chili creme fraiche, citronolivolja, ruccola, basilika, rödlök, gröna oliver och förstås färskpotatis.

I dag hade lilla A tid hos tandhygienisten för första gången - det dom gör är väl skriver in en i journalen och räknar tänder och kollar status. Damen tokvägrade då att öppna munnen. Vi försökte lirka o trixa o mamma fick tänderna räknade men inget hjälpte... så det var bara att ta damen och åka till nästa ställe - dax för andra TBE sprutan. Kändes ju roligt när det första uppdraget gav ett så strålande resultat... Men efter alla sprutor vet jag att det är bara o hålla fast när ungen skriker för full hals o bara sticka. Ingen idé att liksom ens försöka lugna ner - det funkar inte. Krokodiltårar som gick över på tre sekunder. Tur att lilltjejen fick ett bokmärke med "riktiga" Pippi o Herr Nilsson = Smärtan som bortblåst :O) Tack farmor för lån av bil!

Dagens Dinner = Pastasallad med feta, kassler, rödlök, äpple, o annat grönt med en örtvinaigrette.

Stackars Soffipropp som har fått borrelia. Blev fästingbiten innan midsommar o igår hade hon ett stort avlångt rött märke runt om som smärtade. Systeryster skällde lite för att hon aldrig tog sig i kragen o åkte in. Men i morse tog hon sig till Ljusdals akut där de konstaterade borrelia. Huva! Nåväl nu har hon fått Kåvepenin så nu ska det väl bli bättre hoppas jag darlingen.

Tjoflöjt - nu är det 4 arbetsdagar till semester :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar