Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

söndag 18 juli 2010

Dinos and T-bones

I torsdags var det spansk afton på terassen - tapas av olika slag o några kannor sangria. Härligt sällskap av la familia Y oxå. Det blev en förhållandevis lugn kväll och herrskapet åkte hem runt midnatt.

Så när vi vaknade i fredags pigga som mörtar kände vi att det var "läge" att göra det vi pratat om länge så vi tog stora A med oss till Stockholm medans lilla A fick stanna hos farmor. Sen begav vi oss till naturhistoriska o kollade på dinosaurier, urtidsmänniskor och andra fantastiska djur. Stora A såg ju allt med lite andra ögon än oss så vi fastnade inte alls vid samma saker... Cosmonova bjöd på film under vattnet - så mami blev faktiskt lite smått illamående, precis som åksjuk - men häftigt var det. Lördagen bjöd på grillfest hos pappa o K. 17 stycken barn o barnbarn bjöds på grillad T-benstek, div.sallader, kryddsmör o annat gott. Kul att träffas allihopa då det typ händer 1 gång vart femte år... Mr S skulle köra men ångrade sig redan då fördrinken serverades så vi åkte buss hem - och hann precis innanför dörren när regnet började ösa ner. ÄNTLIGEN!

Så denna helg har vi tagit en paus från sola o bada, riktigt skönt. Veckan som kommer får dock gärna bjuda på värme igen! I morrn drar vi till Åland - camping med tält till torsdag, Käringsund eller Degersand vi har inte bestämt oss ännu...

Dagens dinner = grilllad fläskytterfilé o pommes strips - ibland har nöden ingen lag...

Dagens citat av Alvin = "Mamma, när mina barn kommer säga godis då säger jag JA, varje dag, det gäller glass också!" - Skitunge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar