Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

onsdag 3 november 2010

"Låt mig sova - jag har varit på fest!"

Ja det var vad 5-åringen klämde fram i morse när syrran skulle väcka honom.... Undrar vart han hört det ngnstans?? Stora A var bjuden på läskigt Haloweenpartaj i gårkväll. Engagerade föräldrar på dagis hade fixat kalaset o alla på dagisavdelningen var bjudna. Så jag lämnade ett skelett och åkte hem. Sent blev det också med en 5-årings mått mätt o skelettet låg inte i sängen förrens närmare halv nio. Inte konstigt att killen hade en hangover i morse...Nu har vi skvallrat för barnen att det blir en flytt i vinter, de har förstås svårt att förstå och stora A´s största bekymmer är om vi ska ta med TV´n till det nya huset. Lillhönan pratar mest om det "egna rummet" och sitt docksåp hon ska ha där. I källaren står nämligen ett fynd -ett dockskåp från 40-talet som jag köpte på blocket för flera år sedan. Ni vet ett sådant hemsnickrat i en större skala. Farfar har sponsrat med vitfärg så nu ska det målas o lillhönan kan knappt bärga sig till Barbiesarna får flytta in :O) Hon bad farfar om lila färg men se där sa mamman stopp!

I dag lillördag o förra årets hemgjorda glögg har avsmakats - den blir ju bara bättre ju längre den får stå. Har 4 flaskor kvar så vi får väl se om det räcker till första advent ;O)

Dagens dinner = stekt kassler, kokt potatis o stuvad spenat

ciao

1 kommentar:

  1. Gulltrollet, party klara en liten tvilling men behöver tanka på med lite sömn dagen efter för att tya mer:-)! sen lillsnurpan...klart man kan flytta om man får ett fint dockskåp:-) No doubt about it. Pöss VÄRLDENS/faster:-)

    SvaraRadera