Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

söndag 14 november 2010

Far

har firats både på hemmaplan och hos min pappa. Här hemma hade ungarna slagit till på stort och investerat i 3 nummer av en Whiskeytidning och Lars Keplers senaste. Väldigt innovativt av dem. Min egen far uppmuntrade vi med sprit - en flaska Auchentochan. Så idag bestod lunchen av fika. Svärfar fick även han en wirre fast en dag för tidigt.

Stora A fick pröva på brottning idag och det var faktiskt riktigt lyckat. Innan var han dock rädd o deklarerade klart o tydligt i bilen att "jag vill inte brottas med några stora farbröder". Och se vilken tur, det var ju bara ungar mindre än han själv - långskånk som han är. Så nu vill han börja brottas och det är väl bara att give it a try. En snabbkaffe hanns med hos familia Viggosin där bara det manliga släktet var hemma.

Ikväll har vi njutit av skönmusik på TV. Görgen m G. Ögat fick oxå sitt ;O) Dom filmade faktiskt precis på vägen ovanför kalvsjön o svärmors stuga och Norboa flimrade förbi en nanosekund. Hälsingland är så in i helvete vackert - ja ni har hört det förr - Kaanans land!
I morgon startar en helvetesvecka - jobb, dagissamtal m.m. på kvällstid. Så idag har det logisterats på högsta nivå med veckans mat och veckans hämtning av barn på dagis. Fördelen med en intensiv vecka måste vara att det blir fredag igen snabbare än jag anar. Så hör Ni inget vet Ni varför. Nu ett glas glögg och en peppis med grönmögelost sen "The event".
ciao

ps. Dagens dinner = Söndagsstek på katrinplommonfylld fläskytterfilé med kokta pärer o gräddsås. Kokt broccoli o svartvinbärsgelé. Mormorsgott! Ds

6 kommentarer:

  1. Javisst var det mysigt att se honom den lilla godingen...och sommar i Järvsö.MUMS
    Hur var årets glögg?? Pöss påre

    SvaraRadera
  2. Årets glögg var faktiskt förra årets - herrskapet hade varit duktiga att sparat 5 flaskor sen 2009... helt otroligt ;O). Ännu klarare o godare!

    SvaraRadera
  3. Oh smarrigt värre. Men hur smakade årets Blossa då? Lillkillen brottarkung ska han bli!

    SvaraRadera
  4. Aha Blossan - jo den är bättre kall än varm kan jag säga. Saffranssmaken kändes tydligare kall. Den är oavsett temperatur inte så söt och när du dricker den varm är den lite bitter. God både varm o kall med som sagt kall - kanon! puss

    SvaraRadera
  5. Kanans land!!! Agree!! Årets Blossa fick enl Bengt F på TV 4 bara en sol och det var för färgen på flaskan. Jag har också köpt den, men den är säkert inte lika god som vår hemgjorda.
    Den går säkert i ändå.
    Sov gott (Kär)mor

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera