Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

måndag 8 november 2010

Härlig start på veckan...

eller inte! 00.45 landade en schysst spya på mammans täcke :O( Stora A hade vaknat av redig magknip, smög upp till mamma och hann knappt landa i sängen förrens magsjukan var ett faktum. Tjohoo! Så i dag är jag hemma o VAB-ar. Måste dock till jobbet på ett inbokat möte kl 15 som jag inte gärna sviker, men pappan kommer hem tills dess o i morrn får han va hemma.

Söndagen spenderades mestadels på den Västmanländska sidan då stora A hämtades från faster o farbror. Sen begav vi oss till metropolen Sura för att hälsa på fröken fräkens kusin o man o barnens syssling F. De har nyligen köpt hus o vi var förstås nyfikna. Ett stooooort hus på längden o på tvären, nedåt o uppåt. Nu kan de skaffa sig ett eget fotbollslag ;O) Å jättefint förstås.

Nu vankas stuvade mackisar o hemtrillade köttbullar. Sonen har lyckats behålla maten hittills. Vi hoppas att det fortsätter så o att ingen annan blir drabbad :0/
just det - grabben har fått en förkärlek till tv-serien "Bert". Ja ni vet från böckerna om samma kille. Bert han - hmm - tillför vår son ord till vokabulären som vi inte riktigt svänger oss med här hemma. I allafall inte under ungarnas vakna tid. Härom dagen kom ungen inspringandes i köket ropandes glatt "Visa fattarna - visa fattarna" Skrattande frågade jag vad det betydde - det
hade han inte en susning om men "det va coolt" för det skriker ju raggarna o Bert till tjejerna. Just den frasen kanske vi inte använder sena kvällar heller ;O)

1 kommentar:

  1. Ojdå stackarn...ja han åt ju mkt...2 varma mackor, godis, chips och julmust, klart magen fick en chock. Han åt en rostad macka med skinka o yougurt på morrn.
    Så tokigt det kan bli om man åker till faster:-)
    Och oj...Bert ja där är väl jag oxå delaktig...kramkram Faster Fia

    SvaraRadera