Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

lördag 28 augusti 2010

Klara på väg mot graven?

Gårdagskvällen bjöd på en fantastisk tillställning med Cookies n Beans på Klara Hall i gårkväll. Min M visste presis när hon skulle kamma ned håren på armarna o torka mina tårar....;O)
En besvikelse var dock att när vi kom dit och fick vårt bord inför middagen blev vi varse att både förrätt och efterrätt var slut :O( Men varmrätt fanns det kvar av och den var väl helt ok. Fläskytterfilé med potatis o rotsakskaka med grönpepparsås o balsamicoreduc. Men ibland är det mycket värt att få sätta sig vid ett dukat bord... att bordet förgylldes med bästa chicksen gjorde det ju inte värre!

Tyvärr fick publiken beskedet igår att familjen som drivit Klara Hall under några år lägger av. MYCKET mycket tråkigt, konstateras kan att Klara kommer ALDRIG bli vad det har varit i tidigare regi, det är jag helt övertygad om. Det var liksom det enkla, bohemiska som satte prägel på Klara och alla artister som kommit dit o lirat. Klara är känt för att vara en riktigt riktigt bra konsertlokal i musikkretsar det kommer det säkert fortsättningsvis att vara om akustiken behålls (?). Sen att maten och utbudet i baren kanske inte var top notch spelade igen roll - det var deras sätt att förse Enköpingspubliken med sjuhelvetes bra konserter som gillades. Tack vare Klara Hall o familjen (o till viss del Enköpings musik o jazzklubb) har Enköpingsbor fått upp ögonen för artister o musik i ett brett spektrum. Stafettpinnen lämnar de över i dag lördag till ett krögarpar som under gårdagen fick öva på att laga mat o servera i de nya lokalerna iklädda kockskjorta o WCT byxor - det kallar jag klass... Detta blev ett väldigt neggoinlägg men konserten var som sagt outstanding :O)

I dag har det inte blivit många knyck för se fröken fräken e riktigt riktigt trött och herrn i huset ligger förkyld o utslagen i sängen. Tur att barnen fått varsin godispåse för nu sitter de tysta i soffan o jag får en egen lugn stund framför datorn.

Dagens dinner=Thaigryta o jasminris serveras med en sötsur tunnskuren sallad på vitkål, gurka o morötter. En kall Oppigårds till den :O)

1 kommentar:

  1. Meeen haallååååååå då tar vi över Klara Hall och serverar GOD mat!!! Puss Fittilitt

    SvaraRadera