Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

måndag 16 augusti 2010

Fjärilar i magen...

för på torsdag ska vi titta på ett hus! Ett STORT hus jämfört med de 90 kvadrat + källare vi bor på idag. Tänk att få varsitt sovrum bara det känns ju lyx... Alltså barnen - vi vuxna kampar väl ihop några år till ;O) I dag har vi varit på banken och fått ett lånelöfte och vårt hus blev värderat i fredags så nu vet vi vad vi har att röra oss med. Spännande värre! Tyvärr håller jag Er på sträckbänken då vi helst vill vara ensamma om objektet. Fast det är klart en liten sneakpeak kan väl inte skada:

I går firades tvillingarna I o L med god mat o vin samt kaffe o kaka ute på landet i Kävra. Fick en ny bekantskap i form av Irländska varghunden Opus som är 13 veckor och väger drygt 20 kg. Vinglig som en kalv med tassar som ett lejon men lugn som en filbunke. Just nu ökar han 2 kg i veckan.... Så här ser sorten ut när de är färdigväxta. Jag som alltid sagt att en hund är aldrig mindre än en golden. This is a dog!! Gillarn.
Första dagen i veckan avklarad - puh!


3 kommentarer:

  1. Schysst slott! Ska ni bo där har ni plats för många barn...

    SvaraRadera
  2. Määääääääääään du skulle ju inte lägga ut nån bild på huset i Frankrike...tokstolla.Vilken DOG!! Me like, me like u 2, Puss svejgerskan Fia

    SvaraRadera
  3. jo ja tackar ja - med en obstinat 3-åring vill jag inget hellre än få flera barn.....

    SvaraRadera