Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

söndag 29 augusti 2010

Höst?

i morse i ottan passade jag på att rensa i ungarna garderober - det var dax för shorts o linnen att liksom tacka för sig och bereda väg för mera höstanpassade kläder. I garderoben låg ungarnas nya höstjackor som jag hittade på rea i somras så jag tog jackorna gick in till ungarna i vardagsrummet o sa:
-Här stora A - prova din nya jacka
-Neeej mamma - den ska jag ju ha i höst!
-Ja men det ÄR höst nu..
-Meeeen vart tog påsken vägen????
Eeeee?? Ja det vore väl inte helt fel egentligen att det började om med vår...

Idag har vi avverkat simskola med stora A, lilla + pappa fick stanna hemma då S är förkyld (och döende). Nu väntas AK o J på lite mat som tack för hjälpen vi fått med smått som stort. Jaja Ni andra ska oxå få men inte just nu ;O)
Så Dagens dinner = Burgundisk gryta m ris o sallad och ett glas Periquita till det. Och som en starter blir det en liten skaldjursbakelse.

Å just det målarfen (inte målarfan) har varit här med lite färg så kanske fröken börjar sparmåla väggarna i hallen ikväll när kidsen slumrat in. Sen ska ju taket tvättas o målas men det får herrn i huset ta när han återvänt till livet ;O)

Over and out

1 kommentar:

  1. Lilla gubben då...ja hur fan ska man veta när det är påsk? Kan gott vara på hösten så man får ledigt några dar. Mysigt att fixa fint! Krameli

    SvaraRadera