Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

måndag 28 juni 2010


Så äntligen fick vi åka upp till efterlängtade Nor o stugan. Vi kom iväg skapligt o var framme redan efter fem på kvällen. Storfiskarn drog ögonaböj iväg för att pröva på fiskelyckan som var med på noterna och levererade en 6-7 stycken skapliga abborrar under helgen = stoor lycka!

Midsommaraftonen bjöd på uppehåll o sol, några grader varmare hade dock inte skadat... Sen sillunch i sedvanlig ordning med en påföljande 4-kamp som självklart jag och söderbönan H vann ;o) Sen traditionsenlig dans runt midsommarstången som F så fint dekorerat - stommen stod kvar sen i fjol. Hustrubadurens feber till trots lirades gamla stånghits o vi fick motionera en stund. Till middag fixade frökenfräken Gös med Pös av Klockartorpsfiskarns egna Gös = Sagolikt gott o onyttigt!

Midsommardagen flöt på i ett lugnt tempo där en tupplur på dagen hanns med då pappa, farbror o kids drog till Järsö för att handla - skönt! Middagen stod herrarna för och det bjöds på grillad karré, smörslungad potät och sallad.
Som vanligt var det tipptopp väder på söndagen (det slår aldrig fel) när kosan skulle styras hemåt. Vi stannade dock till en bit in på eftermiddagen och lapade sol o doppade tårna i det inte så varma Ljusnan. Fröken fräken somnade både fredag o lördag vid läggning av barn - men min snälla svägerska har inte skällt ut mig än i alla fall ;o) Barnen var ju faktiskt uppe ända till tolvsnåret...

Tack alla okomplicerade människor, som gör att det är härligt o smärtfritt att bo 10 pers på dryga 40 kvadrat (åsså U då - som fick sova i tältet), för en alldeles perfekt o härlig midsommarhelg! Om fyra veckor får vi doppa tårna i Ljusnan igen :o)
Nu är det 11 dagar kvar till SEMESTER!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar