Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

söndag 6 juni 2010

Hääärliga helg!

Vilken avslutning på veckan! Härligare helg får man leta långt in i kartoteket för att hitta... Fosse firades på fredagen då han tog studenten, stora killen! Härligt firande av hundratals studenter på stan och sen i studenttåget då åter Dr Westerlund slapp frysa om skalpen. Sen god mat o dryck hemma hos Fosse med släkt o vänner. Jag var dock en juste dotter o körde så mamsen fick ett glas vin (elr 2-3..)


På lördagen så äntligen stora A´s efterlängtade 5-årskalas för kompisarna. Här ivaderades tomten av 14 st ungar i åldrarna 3-7 år! Men det gick som en dans - vi tackar för att vi kunde hålla till utomhus. Pinatan gjorde succé - efter att alla fått slå 2 omgångar var var det glipor som avslöjade innehållet - dock fick pappan leka Hulken och slita isär det sista så att godispåsarna föll ur... Tack Mia för att du gjorde pinatan!! Så 2 timmar var en bagis o precis alldeles lagom. Finfina presenter fick han också :O) När ungar o päron lämnat kalaset städade vi undan snabbt som attan för att sedan sjunka ner på altanen med varsit glas rosé o highfiva varandra... Sen grillades det kyckling o till det serverades Ceasarsallad, minimorötter o pärltomater.

I dag har vi lapat sol hela förmiddan, sen drog herrn ut till Tidö Lindö o en fiskebåt som stod o väntade. Vi andra drog till skolparken där de fick leka i lekparken, lilla A målade ansiktet och sen gick vi o lyssnade på Doris och Knäckebröderna på skolparkscenen. Sen inhandlades solvarma jordgubbar som vi satt o mumsade på medans vi lyssnade - härligt!

Dagens dinner = MAX kycklingburgare o barnen åt hamburgare. Betyget IG - "nästa gång åker vi till McDonalds mamma!" Jag älskar dock deras kycklingburgare!


Nu sover de små liven o fröken fräken ska gå ut på altanen och läsa tidningar o njuta av lugnet innen storfiskarn kommer (o försöka dämpa min ångest över att det är måndag i morgon).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar