Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

söndag 5 september 2010

Alain sil vous plait!

Vilken lördag det blev! T & T hade ordnat en heldag där överraskningen var SKATTJAKT :O) Väl på Löparegatan fick vi en vitaminkick i form av en hallondrink och i handen en Enköpingskarta. På kartan var tre platser utmärkta och på dessa platser skulle vi utföra uppdrag för att samla guldpengar för vilka vi sen skulle köpa ledtrådar för att hitta skatten.

Första stopp var Teknikcenter nere på Enavallen där första frivilliga funktionären mötte upp. Där skulle det på konstgräsplanen värmas upp - puh! och sen var det mållobbar och straffar som satte oss på prov å många guldpengar blev det....

Nästa stopp blev Fanna/Gånsta där vi i ögonbindlar skulle följa ett rep ut i skogen och vid dess ände hängde en påse med guldpengar. M lyckade tappa brillorna i skogen trots att hon la dem i BH´n men som tur hittade vi dom sen! Sen var det föda- och vätskekontroll och under tiden fick vi lösa ett korsord som oxå bringade guldpengar :O)

Upp på velocipeden i gen och sen trampade vi ner till korsängen där det var lukt o smaklek på vuxnas vis - dvs gissa 6 spritsorter. Törs jag säga att vi fick ALLA rätt ;O) Sen 100-bitarspussel på tid, det grejade vi oxå galant och sen en ordlek med kommunens alla socknar o byar. Summa sumarum fick vi ihop 42 fina guldpengar och för dessa skulle vi sen köpa ledtrådar av "Agneta och Gunde". Vi hade kämpat så bra mina vänner M & V & jag att vi kunde köpa alla ledtrådar utom en. Ledtråden löd till slut "Ta cykeln till start leta under jord ha en trevlig kväll".

Så tillbaka där vi började och ut i trädgården för att leta skatter - o vi letade o letade o letade. Tills en av de två T´n sa att vi kanske inte behövde tänka utomhus. Så vi sprang bokstavligt talat ned i källaren och där fann vi så SKATTEN!!!! Väl inskalgen kyld och alldeles alldeles underbart god var den. Ja skatten var förstås i flytande form :O) Dagen avslutades med en middag bestående av svenska kräftor som T hade fiskat o kokat själv, räkor, pajer, sallad o ost o kex - helt fucking lovely!!

Vilken idé av tjejerna att skicka iväg oss på denna skattjakt så himla kul!! Det får Ni göra om och stackars Er i juntan som missade denna lördag! Tack snälla snälla T & T :O)

Här är den tävlande trion - Ni får gissa vem som är vem...
PS o fröken fräken tackar A-L för lån av velociped!

3 kommentarer:

  1. Jag tror att jag var den i mitten...ha ha ha! Puss och tack för ett bra samarbete och tack för en superhärlig lördag. Monice...släpp in tigrarna....
    Kram V

    SvaraRadera
  2. Då måste Linda vara han till höger.. den till vänster ser lite yngre ut;).

    Tack brudar för en bra laganda:)

    Kram Alain

    SvaraRadera
  3. Fan va nice. BRA då vet jag vad du o jag kan göra .....eller kanske inte blir så bra med bara jag i laget. Pyss Fittelian

    SvaraRadera