Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

tisdag 8 februari 2011

@ skogen

Äntligen! Sen några dagar är vi på plats. Och uppkopplingen funkar :O)

Ett otroligt stort tack till alla som hjälpte oss med flytten och att komma i ordning. Det har sina fördelar ibland att ha fler än 2 päron ;O) Och fantastiska vänner som såg till att flertalet kartonger blev uppackade och instuvade.

Så vi har läget under kontroll. Veckans första semesterdagar har omvandlats till VAB då lillhönan har ögoninfektion. Stora A har dock varit på dagis i går och är där i skrivande stund. Från i morgon får dom oxå semester. I dag ska fröken sy gardiner till köket. Ska försöka använda dom gamla och skarva lite - får se hur det blir. Värt ett försök i alla fall och mormors gamla hemgjorda spetsar ska fylla en funktion.

Glädjen över flytt o hus överskuggas konstant av vetskapen över att livet är skört. Att den du älskar och som är ditt eget kött och blod kan försvinna på några sekunder. Jag har en vän som i denna stund är starkare än allt annat och som stöttar de som nu upplever det ofattbara. Jag är stolt över dig vännen och väldigt glad att ha dig som just min vän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar