Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

lördag 26 februari 2011

sköna lördag

Veckan har kantats av sjukdom, tre fjärdedelar har drabbats och lilla A är den enda som hållit sig frisk.

Någotsånär sovmorgon i morse, sen drog fröken in till stan för att bättra på brännan i cancerkuvösen. Färska frallor från Flink på vägen hem till frullen. Sen fick vi ett välkommet ryck och fixade o trixade o städade. Ett kalas stod oxå på agendan då pappas K fyller på tisdag. En chilensk tårta fick vi där - ovanlig, söt och god. Åsså klämde lilla A fingrarna i ytterdörren. Mamman blev så skärrad så hon fick svimningskänslor men stod kvar på benen. Det gick bra, lite blås på fingret, kramar, plåster och en Alvedon och godis så blev det bättre.

I morrn fortsätter trixandes och första taket ska börja förberedas för målning. Jag kommer kräkas på schellack om ett halvår - men det är det värt :O) Stora A är först ut och ska få fint i sitt rum!

Nu väntar mello - finns ju inget bättre när vi inte kunnat installerat parabolen än.... För se det stod visst lite träd ivägen. NÄHÄ - vi bor ju för fan i skogen.

Dagens dinner = Kyckling i ugn med rosépeppar och gräddkvibille. Press pot o sallad därtill. Och ett glas rött förstås! Jo 1 glas - vi hade halva flaskan kvar sen igår. Amen.

Ha en fortsatt skön lördag
Ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar