Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

fredag 11 februari 2011

fredagens dinner

Blev en kycklingburgare med pommes. Här hemma kör vi alltid MAX hamb bröd. De enda som inte är torra enl mig. I dag bjuckar jag på hela receptet som är lite på en höft.

2 stora kyckl filéer i bitar
1 bit purjo i småbitar
1 äggula
2 msk mjölk
2 msk parmesanost
1 tsk salt
nymalen svartpeppar
cayennepulver

Kör kyckling o purjo i matberedaren till en slät färs. Blanda i äggulan, mjölken, salt, peppar, cayenne o osten. Kör några varv till i beredarn så det blandas.
Forma till burgare med hjälp av kallvattendoppade handflator( annars fastar det i händerna). Stek gyllenbruna o klara i olivolja.
Servera med hamburgerbröd o de tillbehör du gillar. Här blev det bröd, knaperstekt bacon, ananas, guacamole, sallad, tomat och rödlök.


Pommsen? Självklart inte hemgjorda...

Enjoy :O)

2 kommentarer:

  1. Hallå!! Det är Torsdag idag, nytt inlägg tack!!
    När får vi komma och kolla på boningen? På riktigt alltså! Hälsa snöslungan i diket!
    Kram HJ

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag vet - jag är kass. Bättring utlovas! Klart att Ni får komma om och när Ni vill - skitkul! Till våren/sommaren vore väl ngt. Och Du - Grattis i efterskott :O)

    SvaraRadera