Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

söndag 15 maj 2011

Fula fiskar

Veckan har kantats av mycket roligt men också mindre roliga saker. Stora A som går i utegrupp på dagis bjöd i tisdags in mami, papi o farmor till dropinfika i gruppens oas mitt i skogen. Kaffe o krabbelurer och en guidad tur av 6 åringen som lärde oss allt om kompostering, rävsvansar o naturens egna kretslopp :O)

Poolen har dammsugits o chockklorerats o pumpas för fullt. Den har i skrivande stund uppnåt en temp på 19 grader - rena rama Järvsö-Nor tempen så det är väl bara att hoppa i ;O)

Ett mindre roligt besök på sjukhus för att krama en vän... Vet att du fått en pc så jag vet att du läser - älskar dig så jag nästan går av.

I går cyklade stora A 3-4 km enkel väg tur o retur tillsammans med oss andra till stora gården på andra sidan åkern för en spontanmiddag, lek o mycket trevligt sällskap. Grillad marulk, hälleflundra o lax med ugnsrostade grönsaker serverades med en sås på yougurt, pepparrot o gräslök - supergott.




Vi har träffat den festfixande grannen som driver landets publada och fått en ordentlig redovisning för sommarens kalender. Vem sa att lantlivet var öken? Nästa helg kickar vi igång sommaren med en punkfest med trevliga grannar :O)

Det finns mkt som kan irritera. En nyinflyttad familj har på dagis dragit ihop 20-talet barn och ska starta ett fotbollslag för 05-06 här ute i samhället. Första träningen nu på onsdag och mamman o pappan ska hålla i det hela. Jag imponeras stort av personer som tar såna här initiativ! Tråkigt är dock när anonyma kommentarer på den uppsatta lappen deklarerar att det är tråkigt att "måste allt ska ske på onsdagar??". Är det dagens I-landsproblem att ens barn har så många aktiviteter att det krockar med varann? Kanske dags att välja aktivitet i så fall! För att inte tala om fegheten att skriva det anonymt i stället för att själv fråga arrangören om det möjligen går att ta en annan dag. Den som skrev har ju för 17 själv haft möjlighet att starat ett fotbollslag vilken dag som helst i veckan. Var glad att någon tar initiativ!

I kväll kommer nattens drottning hem från tvåveckorsvistelsen i Egypten. Välkomstkommitén ska hämta på Arlanda i kväll :O)

Dagens dinner bjuder på grillspett och klyftpotatis på stora A´s begäran

ciao

1 kommentar:

  1. Älskar dig vännnen! <3 Tack för dina stärkande kramar och tankar.

    SvaraRadera