Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

måndag 23 maj 2011

Närmre 40 än 30...

En alldeles underbar födelsdedagshelg har avklarats. Inget hade nog kunnat vara bättre. Underbart väder, finfina gäster och bubbligt i glasen :O)
Blev uppvaktad med sång och presenter på morgonen. Stora A deklarerade att han tyckte ju att mamman skulle fått frukost i sängen...fast mamman föredrog köksbordet som den lilla pedant hon är - vem vill ha smulor i sängen? Fröken fräken fick mer och mindre abstrakta teckningar samt två uppblåsbara solstolar att ha i vattenpölen och en flytande kyl för vätskekontrollerna. I ett litet platt kuvert låg en helkväll o middag på Frank under sensommaren :O)

För att sen toppa det hela lite till åkte vi alla 4 till byhålan för att kolla på Mora Träsk. Sen hem och ta emot alla päron-gratulanter som dagen till ära blev bjudna på kaffe o banofféepaj toppad med jordgubbar. Vem kom på idén att koka en konservburk med kondenserad mjölk i tre timmar. Måste ha varit ett misstag från början. Men ett rackarns bra misstag är det i allafall :O) Fröken fick fina presenter i form av presentkort - tack!



När "gamlingarna" styrde kosan hemåt kom de ngt yngre avbytarna; Fårtickan och Miss Sofie. Kläderna åkte helt sonika av o därmed blev det poolparty. Vissa var dock mera badkrukor än andra ;O) Bubbel, grill, somriga drinkar o umgänge. Badtrötta ungar som somnade som stockar redan före tio. Vi stora barn höll oss vakna ända till tjugoövertre.

Så - igår blev det inte många knop. Solstolarna uppfyllde sitt syfte hela dagen!

ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar