Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

söndag 23 januari 2011

Uuuulrik

topnotch helg ever.... fredag och helgen hann bara börja då fröken fräken kände centrifugkrafter i abdominalen. Slocknade som en klubbad säl på soffan när jag hämtat kidsen från dagis. Ett tappert försök till mysfredag gjordes men sen var det kört - magsjukan var ett faktum. Dock var symtomen (tänker inte gå in närmre på det) över på lördgmorgonen men fröken var spak som en urvriden trasa. Efter lite varsam frukost vaknade hon så sakteliga till liv.

Så lördagen blev ändå en effektiv en. Hela garaget tömdes på grejer och transporterades till nya huset. Så skönt. Garaget brukar ju liksom vara det tråkigaste när man flyttar och nu har vi det gjort. I dag fortsatte skytteltrafiken ytterligare - med lite tappat gods på vägen ;O)

I dag fick vi vår lilla silverbil - men tji fick jag, den ska herrn åka i till jobbet. Blir ju lite billigare än slurkvolvon. Har dock ställt frågan om Volvon skulle slutstädas innan fröken får ta över. Men se herrn bara fnös..... Dessutom lyser en lampjävel på instrumentpanelen och pyspunka så tack tack jag får väl åtgärda det med ;O)

Här är helgens dinners som fröken fräken inte njutit av fullt ut:
fredag Tacopizza
lördag Hämtmat Thai
söndag Pot.gratäng fläskfilé och kantareller + sallad på paprikor/sockerärtor samt svarta bönor

11 dagar till flytt 46 dagar till Sälen :O)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar