Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

lördag 15 januari 2011

Kräkor och flyttkartonger

I dag har ett sjuhelsikes team flyttat två bohags flyttkartonger och attiraljer och möbler hit och dit. Snabba så in i bomben avverkade vi några svängar där alla vändor fick gå med fullt flak. Så nu har jag främmande fina möbler i mitt vardagsrum och i huset i skogen står våra grejer. Går det så här smidigt är det inte mycket kvar att flytta om tre veckor :O)


Efter ett dagsverke for vi till staden för att handla käk o obligatoriskt lördagsgodis. På Ica Maxi kräks stora A. Duktigt nog förberedde han oss på det så en fruktpåse hann mami riva loss och det fick fylla sin funktion. Å pappan fick handla klart medans mamman fick ta reda på spektaklet. Nu mår killen bättre men jag hoppas innerligt att det inte är winter vomiting disease som landat här hemma. 48 timmarsregeln på dagis innebär nu att jag vabbar måndag... BLÄÄÄ


Dagens dinner = 10 vitpepparkorn och Fernet Branca. Allt annat känns bortkastat.I morrn ska vi provköra en liten Skoda Fabia - lagom för fröken att åka i genom skogen till jobbet :O)

Ha en skön lördagskväll!

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Kräkor = vomit..... How fun to have a follower all the way from Malaysia :O)

    SvaraRadera