Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

onsdag 21 september 2011

Hjulen på bussen snurrar runt runt runt...

Lillhönan vaknade i natt varm som en kamin. Febern var ett faktum. Eftersom herrn i huset skulle ta flyget till Landskrona i morse var det inte många valmöjligheter som återstod - så fröken fick vabba. Inte det roligaste jag vet om jag ska vara ärlig. Men det ingår ju liksom i leasingen.

På landet åker man skolbuss. Det har stora A hållit noga koll på. Men för att åka skolbuss förutsätts det att man inte går på fritids. Bussen är alltså anpassad efter skolans tider. Man ska alltså som barn har föräldrar hemma som ser till att man kommer iväg eller hem. Eller - så ska man vara så pass stor att man klarar detta själv. Det gör förstås inte en 6-åring. Dessutom går han ju i normala fall på fritids från 7 till 16,30. MEN! Om syrran är sjuk innebär ju det att mami är hemma. Så - i morgon är det premiär, då ska ungen få åka skolbuss! Inte för att det är mindre besvärligt än att skjutsa, jag måste ju ändå släpa med den varma kaminen också, 200 meter till bussen . Men stora A kommer ju leva på det i flera veckor! Som vanligt är det bara min egen oro som är värst. Tänk om ngn tar han, tänk om bussen kör i diket... ja ni vet.

Här har vi just intagit en varsin stor skål "sjuk-glass". En favör för sjuka kottar och vabbande morsor :O)

Dagens dinner = I kväll slår vi på stort i det kulinariska köket. Sibyllas varmkorv med bröd. Onsdag är ju fotbollsträning då ska det går fort!

ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar