Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

tisdag 13 december 2011

Blött luciafirande
















Hm ja för flertalet år sedan hade ovanstående ord en helt annan innebörd. Nowadays pratar vi om att titta o lyssna på en fullkomligt osynkad dagisbarnkör i nästan regn, blåst och total halka. Men en viss luciastämning infann sig ändå. På eftermiddagen fick jag äran att lyssna på ett luciatåg från Fryx-skolan som gästade jobbet. Här kommer bildbevis på dagens sötaste Lucia i mamis luciakrona från 70-talet! Av hänsyn till förskolans policy kring fotografier är andra barn avidentifierade ifall Ni funderar varför de är så svarta...

Nedan ett snyggt foto som stora A förevigade i helgen när vi var ut och jagade gran. Starka tjejerna har en varsin på axeln faktiskt.


Jaha så blir man "änka" IGEN i några dagar då - det var ett himla rännande på den dära karln! Kurs i dagarna tre. Ja men vi syns väl till julafton då ;O)

Nu ska jag faktiskt gå och slå in julklappar o dricka glögg!

Hörrni - Dagens dinner? Kokt potatis och korvgryta serverades med rödbetor. Man blir så himla trött på korvstroganoff ibland så detta är en bra variant. Lite buljong och mjölk/grädde salt o peppar o soya istället för tomater o chili. Vips så har man en superkorvgryta. Lite sallad på isberg, majs, gurka o rivna morötter till också.

pst en sneakpeak på lillhönans rum oxå. Är ju inte färdigt men det blev ljust o fräscht :O)

Mors

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar