Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

tisdag 4 oktober 2011

Personal Jesus

I dag har jag varit runt på sightseeing för att lära mig hitta helt enkelt. I en av stadens kyrkor träffade jag den berömda Lego-Jesus och fick se vad dom påstår är världens största pärlplatta.




























Riktigt häftigt måste jag säga. Pärlplattan var skitsnygg! Och jag som sett originalfresken av den sista nattvarden i Milano.

I just love my new job :O)

7 kommentarer:

  1. Kommer du ihåg vad stället hette där väggmålningen fanns?

    SvaraRadera
  2. Absolut inte en aning - men tacka vet jag Google! I ett litet kloster centralit i Milano som heter Santa Maria delle Grazie.
    Prego! //Boddan

    SvaraRadera
  3. Det var jag som frågade!! Ville glänsa med att jag kom ihåg just det, faktiskt, och messerschmittade som tusan i min omgivning när väl "filmerna" kom. Vem är jag då?
    Han som gick bredvid och ratade alla spetsiga herrskor men bar ett par själv, ca. tre år senare. "Auto Grill" forever ;-)

    SvaraRadera
  4. Ah que?Autogrill???? Nu fattar jag nada Mr J......

    SvaraRadera
  5. Vi käkade på Autogrill varje dag!!! =)
    Hittade ju inga Ristorantes....

    Mr J

    SvaraRadera
  6. Ah det minns inte jag... Däremot minns jag att jag själv åt lunch inne i den dära häftiga glasgallerian sen åt vi pumpagnocci på ngn restaurang högt uppe i luften så att när man tittade ut såg man rakt in i tornen på Domen. Åsså mobbade du din chef - hon med Motalahubben ;O) Det minns jag. Kram

    SvaraRadera
  7. Just det, i toppen av gallerian låg en flådig restaurang, har för mig den var svindyr, pengarna räckte iallafall til gnocci!!! Utsikten stämmer, Domtaket med 111 helgon statyer spetsage i rumpan på pålar, jäkla fräscht!
    Och min chef ja, hon var ju helt plöjjti!! Hahaha.....goa minnen......hahaha......nu bubblar det upp en massa i hövvet....måste jobba lite nu....hahahhahaha...kram, hälsa!

    SvaraRadera