Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

lördag 25 februari 2012

De bar o åk - inte........

Nä här i "bushen" har vi inte tappat uppkopplingen. Inspirationen till orden finns helt enkelt inte där. Fokuset på Ranelid har gjort att bokstävernas formatering inte fungerar. Ljuset på mannen ligger som en tät dimma och lägger sorti på fingrarnas dans över tangenterna. Moahahaha. Inget ont om Ranelid. Jag tillhör halvan som faktiskt gillar honom (enda rådet är - dämpa solbrännan). Jag gillar för övrigt folk som tror så in i bombens på sig själva att de retar upp en trekvarts nation. Screw Jante - jag säger det igen!

Den tråkiga, långa, mörka och vansinnigt trista vintern är äntligen på väg bort. Med ljuset, solen och värmen vaknar åter lusten till att skriva.

Då snön som ligger kvar smälter liksom sorbet i sol hade mamman i veckan en "sistaslalomrycketpanik". Jag har ju velat få med mig stora A på hans slalompremiär men det har ju liksom inte blivit av. Så lördagen (idag) planerades att tillbringas vid V-ås slalom-mecca Vedbobacken där grabben skulle få sina första åk med mami som skidskolefröken. Det som skulle bli så kul! Fredag kl 23,30 - stora A kräks. 4 ggr till kl 06,00 lördag morgon. Magsjukan är ett faktum och mami och stora A får inte leka Anja och Stenmark. Surt!

Nu står hela lördagen till förfogande. Jag tänker ta tillfället i akt att åka till byhålans bibliotek för att få ett nytt lånekort. Jag har nämligen blivit introducerad i nätbiblioteket. Helt fantastiskt att kunna låna alla möjliga sorts böcker på nätet och sedan "bläddra" i paddan :O)

Och hörrni - Solen skiner!
ciao