Antal besökare online

Antal besökare i dag

Totalt antal besökare

Sidor

måndag 25 juli 2011

Premiären @ Hölk Nor Järvsö Hälsingland

Dåså - teknikens värld har hunnit i kapp mig här uppe i stugan. Miss Sofie hade ju datorn med sig o i kväll åkte elverket fram för att kidsen skulle få en stunds TV (vi skyller på det i allafall). Så nu är vi alltså åter i Kaanans land. Vädret har väl inte lett mot oss men vi har iallafall haft uppehåll vilket gör livet lättare när vi samsas sex personer o hund på liten yta.

Jo jag har badat i kallt vatten - men jag blev ren o det va syftet. Ingen LillBabs så långt ögat når ;O) Däremot flockades paparazzis i vattnet i morse när jag nakenbadade då de trodde att det var Silvstedt som äntrat sina hemtrakter.

Nu väntas fam Viggosin o grillat står på menyn. En ljummen grogg har jag oxå fått. Gul dunk + Ginger Ale = Ljuvligt!

I dag är det bästaste Sibbans dag som fyller 36! Skål o grattis älskade vän.

ciao

torsdag 14 juli 2011

Livet leker igen!

Äntligen - livet och solen ler tillbaka! Det är semester sen snart en vecka och vi har hittills tagit dagen som den kommit och det är så in i bombens skönt. Livslusten, glädjen och inspirationen till att skriva har åter kommit tillbaka. Det har jag många att tacka. Senaste veckorna har nämligen kantats av massor med skönt, härligt o roligt umgänge med vänner vilket kan få den dystraste att åter skratta. Damlagsfesten i lördags här i U-dala där damernas respektive för första gången fick sammanstråla går till historien som sommaren 2011´s roligaste (och blötaste - i dubbel bemärkelse) fest.

I dag har vi och kidsen varit på Tom Tits i S-tälje. En hit för vetgiriga små och stora. Lyckat helt enkelt. Både barn o mamman somnade på hemvägen redan innan vi var ute ur Burkens hemstad. Åk dit om Ni inte varit där!

En annan stor anledning till att fröken fräken ser det mesta ljust nu förtiden är att - JAG HAR FÅTT NYTT JOBB - Tjoho! I början av september ska jag få äran att ingå i ett team i grannkommunens kommunala verksamhet. Ett team bestående av olika kompetenser (där jag blir den enda sjuksköterskan) som gör uppsökande verksamhet i hemmet hos den som är över 75 år. Där ser man över om deras vistelse i det egna hemmet är trygg, informerar om olycksprevention och diskuterar hälsa/kost/motion bland annat. Det ska bli så spännande och utmanande där jag nu får chansen att använda min spetskompetens.



I går hade jag min alldeles egna trädgårdsmästare här - hon med latinet. Hon tog sig an en köksträdgård som jag inte ens visste att jag hade. Men där står den nu, rensad och fin, med kryddor, örter och fina blommande köksväxter - tack, tack, tack! Senare anslöt närmsta bästaste jobbligan på lite god mat och vin.

Nä nu ska jag ta en rosa drink - det är ju trots allt semester :O)

Ciao